ArtMotiv komt naar u toe: een rijdende galerie met een uitgebreide, sprekende kunstcollectie. Wij helpen u graag bij de juiste keuze, die aansluit bij de inrichting en sfeer van uw bedrijf of woning. Zelf zien, voelen en ruiken hoe het object in uw ruimte past: dát is ArtMotiv. 

ArtMotiv is uw partner bij de aankleding van uw bedrijf en/of huis

Kunst versterkt de identiteit van uw onderneming en draagt bij aan een plezierige, prikkelende en motiverende werkomgeving. ArtMotiv beschikt over een uitgebreide en gevarieerde, die bestaat uit unieke stukken en werk dat in een gelimiteerde oplage is uitgegeven. Samen met u, stellen wij een selectie samen, die volledig past bij uw onderneming en budget.

Prachtige blikvangers voor elke ruimte

De kleurrijke, expressieve bedrijfskunst van ArtMotiv is in elke hal, vergaderkamer of representatieve ruimte een prachtige blikvanger. ArtMotiv brengt geheel vrijblijvend een bezoek aan uw bedrijf. Wij leveren graag maatwerk voor u. Op afspraak kunt u onze collectie op uw gemak bekijken. Ook kunt u bedrijfskunst bezichtigen op locatie. De collectie bestaat uit originele kunst: unieke werken en stukken met een beperkte oplage.

Waarom kiezen voor ArtMotiv

  • Altijd een gevarieerd aanbod
  • Advies op maat van de deskundige en ervaren bedrijfsadviseuse;
  • Werk van Nederlandse en buitenlandse kunstenaars;
  • Kwaliteit tegen een zeer goede prijs
  • Wij zijn een rijdende galerie. Wij komen naar u toe met een mooie samengestelde collectie.